Locatie Zaal
Datum wo 16 feb'22
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Young Creations (het jongerenplatform van Gebouw-T) presents: Masterclasses. Verschillende gasten zullen alle belangrijke aspecten van het organiseren van evenementen bespreken. Hoe promoot je een feest, hoe plan je de organisatie van het festival of hoe verzin je een concept? Al deze vragen zullen beantwoord worden in een serie met masterclasses.

Deze editie met:

Irvin Lumbić

Q&A over: ‘Hoe gebruik je influencers voor een evenement?’
Irvin Lumbić is de oprichter van Empire Artist Agency, een talent-first-bureau dat jong talent ontwikkeld en top talent vertegenwoordigd. In hun portfolio o.a. Milan Knol, Robbie van de Graaf en Don Verhage. Irvin was 19 jaar oud toen hij begon met het ondernemen en is in 4 jaar uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en vernieuwende Artist managers van Nederland. Zijn ambitie en kracht ligt bij het inzien van commercieel succes, het opzetten en uitvoeren van een sterke bedrijfsvoering/visie en het pionieren met creatieve ideeën op sociale platformen. Irvin zijn motto is ‘Hard work beats talent, when talents fails to work hard’. Hij zal alles vertellen over de kracht van influencers voor een evenement. Hoe bereik je de influencers die het beste passen bij jouw doelgroep en hoe moet je hen inzetten?

Q&A
Deze masterclass is in de vorm van een Q&A (vragen en antwoorden). Schrijf daarom al je vragen op en stel ze tijdens deze masterclass

De masterclass is GRATIS en voor iedereen toegankelijk.
Wil je live aanwezig zijn in Gebouw-T? Reserveer dan een ticket. Let op: je moet wel in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs.

Thuisblijvers kijken live mee via: https://gebouw-t.nl/live/