Locatie Zaal
Datum vr 08 nov'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekwereld. De groep was pionier op het gebied van latin- percussierock. Op vrijdag 8 november komt Massada naar Gebouw-T! Oprichter Johnny Manuhutu legde in de jaren 70 de basis van de band die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat. Massada is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland.

Percussionist Nippy Noya maakte onder andere deel uit van de befaamde percussionisten line-up die in de loop der jaren door Massada naar voren zijn gebracht. Door hun spectaculaire optredens onder andere op Pinkpop en de lovende kritieken in delen van Europa en Azië maakte de band hun live reputatie waar. Begin maart 2018 werd in het kader van 40 jaar Massada de officiële release van de nieuwe M40 years live cd/dvd met de titel Baronda waarin alle grote Massada hits te horen zijn op swingende wijze gelanceerd.

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor dé afterparty van Record Store Day! Klik hier voor meer informatie.