Locatie Rabozaal
Datum za 09 okt'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 22.25
Deurverkoop € 23.5
VrienT van T € 17.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Helaas we moeten ons Vlaams paradepaardje vanwege de coronacrisis verzetten. Geen Made In Belgium in 2020. Nieuwe datum en nieuwe kansen: zaterdag 9 oktober 2021. Huidige kaarten blijven gewoon geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

De tiende (!) editie van ons festival Made In Belgium met een heerlijke line-up. Met trots presenteren wij de eerste namen: SONS en Flying Horseman!

SONS

Deze vier gasten uit Melsele smeten hun fuzzy gitaren, pompende bas en knallende drums bij elkaar met de band SONS als resultaat. Scheurende garagepunk, niet voor mietjes! Sinds hun doorbraak in 2018 (gebombardeerd tot De Nieuwe Lichting) speelden ze alle festivals in België, Nederland én de rest van Europa plat. Debuutplaat ‘Family Dinner’ verscheen in 2019, nieuw werk is onderweg!

Flying Horseman

Een van de spannendste bands van onze zuiderburen: Flying Horseman. ‘Mothership’, hun zesde plaat alweer, ontvangt wederom lovende recensies en is puntiger en directer dan we doorgaans gewend zijn. Alom geprezen knoppen-tovenaar Jasper Maekelberg (Faces On TV, Balthazar) produceerde het album met daarop acht avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik. Frontman en gitarist Bert Dockx blijft de kapitein van het schip maar meer dan ooit treden alle bandleden op de voorgrond. Live staat Flying Horseman nog altijd garant voor een adembenemende luisterervaring.