Locatie Zaal
Datum za 18 nov'23
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het beste uit Vlaanderen op één festival. Ook dit jaar weer met een heerlijke line-up vol bekende en onbekende namen. Met trots presenteren wij: Daan, Coely, The Hickey Underworld, Ão en Isaac Roux. DJ Eppo Janssen verzorgt de afterparty. De kaartverkoop is van start.

Download tijdschema >>

Coely 
Het onbetwiste icoon dat naast landsgrenzen, ook het kleuren- en smakenpalet overstijgt. Of je nu behoort tot de Babyboomers, Generatie X, Millennials of iets ertussenin, wie Coely live aan het werk ziet, weet dat zij/x/hij getuige is van wereldklasse. Gepakt en gezakt met nieuwe tracks, die de grenzen tussen HipHop, Soul, R&B en Pop doen vervagen, lijkt Coely klaar om haar publiek te verlossen van de corona-ketting die ons allen zolang in hechtenis hield. We hoorden in de wandelgangen dat haar eerste langspeler “Different Waters”, die met een gouden plaat werd bekroond, slechts een voorsmaakje zou zijn geweest van wat nog zal komen.
(Gebouw-T – 23.15u)

Daan
Daan & co keren terug naar hun typisch electrorock geluid voor ‘n totaal live feest. Het nieuwe album “The Ride” is dan ook op maat gemaakt van zweterige clubs en dansende festivals. Opnieuw met 6 op het podium; Daan’s full band vol klassemuzikanten; Isolde Lasoen (drums) en Jeroen Swinnen (synths) vieren hun 20 jaar in de band, Geoffrey Burton (gitaar) en Jean Francois Assy (bass) zijn er uiteraard ook terug bij, net als trompetwonder Jo Hermans. Naast de pompende upbeat songs van de nieuwe plaat kan Daan een hele set aanvullen met zijn classics, van Swedish Designer Drugs, Victory, Housewife, The Player, Exes, Icon tot The Player, de nieuwe setlist zal geen seconde stil staan. Join the party!
(Gebouw-T – 19.30u)

The Hickey Underworld
The Hickey Underworld is back! Deze vierkoppige band, die doet denken aan de posthardcore van Shellac en de indiepunk van de Yeah Yeah Yeahs, is één van de smerigste en heetste bands uit Antwerpen. Luide en aanstekelijke riffs, harde noise en ijzige screams kenmerken de Hickeys en doen ze live klinken als een bom. Met drie platen en een nieuwe single in de maak, is The Hickey Underworld klaar om terug uit zijn voegen te barsten. Hou je vast aan de takken van de bomen, ervaar het onheilig pak slaag om de oren waar The Hickey Underworld garant voor staat en koester de heerlijke briesjes popgevoeligheid die tussen het rondvliegend geluidspuin te sprokkelen zijn!
(Gebouw-T – 21.30u)

Ão
Ão is een jong en veelbelovend viertal dat een opwindende mix brengt van saudade, indie en subtiele elektronica, met de fenomenale stem van frontvrouw Brenda Corijn als kers op de taart. Corijn put uit haar Mozambikaans-Portugese roots voor de Portugese en Engelse zanglijnen die verstrengelen met de zuiderse gitaar van Siebe Chau, de ambientklanken en productie van Jolan Decaestecker en de eclectische percussie van Bert Peyffers. De nog prille carrière van Ão nam rond de jaarwisseling een hoge vlucht met de bezwerende single ‘Mulher’, die niet alleen in eigen land indruk maakte maar zelfs werd opgepikt door het invloedrijke KEXP uit Seattle
(Blokstallen – 20.45u)

Isaac Roux
Isaac Roux is het muzikale project van Louis De Roo waarin hij dromerige indie folk vermengt met subtiele electronica. Hij werd begin 2023 gekroond tot één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting, nadat hij in 2022 ook al de Publieksprijs op Humo’s Rock Rally wegkaapte. Hij mocht al voorprogramma’s verzorgen van o.m. The Haunted Youth, Portland, Mooneye, Isbells, Marble Sounds, The Bony King of Nowhere en Noah Gundersen (US). Voor fans van Ásgeir, Ben Howard, Perfume Genius en Bon Iver.
(Blokstallen – 22.30u)

DJ Eppo Janssen
Al meer dan 20 jaar dwaalt kempenzoon Eppo Janssen professioneel door muzikale velden als radiomaker (Janssen&Janssen op Willy en Duyster op Studio Brussel), muzikant, dj, (Pukkelpop) progammator, … Die veelzijdigheid hoor je terug in zijn dj-sets. Eppo gaat swingend, fantasierijk en uitdagend door de muziekgeschiedenis: van indierock en pop over r&b en hiphop tot de laatste toffe dance platen. Enfin, Eppo Janssen rijmt niet toevallig op keihard dansen. Speelde eerder op: Best Kept Secret Festival, Pukkelpop, Lokerse Feesten, Hindu Nights, Dour en Graspop.
(Gebouw-T – 00.15u)