Laatste kaarten
Locatie Zaal
Datum za 05 jun'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanaf zaterdag 5 juni opent Gebouw-T weer de deuren! Op dit moment nog voor slechts 50 bezoekers per concert. Voor bezoek aan dit concert is geen sneltest nodig.

LUWTEN komt met haar nieuwe album ‘Draft’ naar Bergen op Zoom en brengt met een bries onder de deur een subtiele herinnering om open te staan voor een ander. Laat je hoofd en hart prikkelen door de muziek van LUWTEN. Muziek dat eerst een licht liet schijnen op de introverte persoon die in eigen comfort leefde, nu gaat de muziek een stap verder. Het nieuwe album ‘Draft’ gaat over een andere uitdaging, hoe ben je die persoon met andere mensen in de ruimte?

Nieuw album ‘Draft’ nu uit met lovende recensies. Draft spreekt voor zichzelf: ‘Sta open voor elkaar’. Dit idee wordt geïllustreerd door  verschillende geluiden samen te brengen met een vragende warmte. Van veld geluiden tot organische ruis. Onder andere het NRC, OOR Magazine en Lock magazine schreven lovende recensies.

Gebouw-T mag weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni opent Gebouw-T weer de deuren! Op dit moment nog voor slechts 50 bezoekers per concert. We verkopen daarom een beperkt aantal 1- en 2-persoonstickets. Voor bezoek aan Gebouw-T is geen sneltest nodig. Wel gelden alle coronamaatregelen: de 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en bij verplicht dragen van een mondkapje bij het verplaatsen. Op je zitplaats mag het mondkapje wel af. De bar is gewoon geopend en je bestelt eenvoudig vanaf je zitplaats een drankje met de QR-code. Het kopen van alcoholische drankjes is vanaf 22.00 uur niet meer mogelijk.