Gratis!
Locatie Zaal
Datum zo 29 jan'23
Zaal open 12:00
Aanvang 12:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Na het succes van vorig jaar openen theaters en podia in Brabant en Zeeland op zondag 29 januari tijdens Life on Stage opnieuw gezamenlijk de deuren voor een exclusief kijkje achter de schermen. De technici nemen je tijdens dit evenement mee in de wereld van licht- en geluid. Het belang van de technici in de culturele sector komt deze dag duidelijk naar voren. Zonder hen geen licht, geluid en dus ook geen show. Door de technologische ontwikkelingen is er veel mogelijk wat betreft licht- en geluidstechniek. Dit biedt de technici veel mooie uitdagingen op gebied van creativiteit, ontwerp en uitvoering. Kortom, het is een uitdagende, toffe job én er zijn kansen genoeg voor nieuw talent.

Programma
De middag zit boordevol toffe shows, een kijkje achter te schermen, verhalen van succesvolle technici en natuurlijk de mogelijkheid om zelf achter de knoppen te kruipen. Livemuziek in Gebouw-T komt van niemand minder dan Prins S. en de Geit. Verder kun je in Gebouw-T helemaal zelf aan de slag met o.a. het maken van een eigen geluidsmix en lichtshow! En neem een kijkje in de studio tijdens een echte opname of spijker je DJ-skills bij tijdens een korte workshop. In Theater De Maagd beleef je een spectaculaire licht- en geluidshow met medewerking van Stichting Wilde Mossels danst.

Het programma vindt plaats tussen 12.00 en 17.00 uur. In De Maagd wordt de show per ongeveer anderhalf uur herhaald. Hierdoor krijg je als bezoeker de mogelijkheid om je eigen tijden/route te bepalen en naar beide locaties te gaan.

Download het tijdschema >>

LIVE! Prins S. en de Geit (Gebouw-T) – 13.30 uur in Gebouw-T
Daar was eens een nieuwe Nederlandstalige band uit Den Haag Prins S. en De Geit. De knappe Prins S. (rap/zang/keyboard/gitaar) zijn Marne (zang/gitaar) en Daniel (Beats & Synths) spelen de sterren van de hemel. Luister naar hun singles Nacht en Kinderboerdeij (Keiblij) op Spotify. Beide genieten al support op radio 3FM. Het debuutalbum verscheen eind 2022. De muziek is een mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek.

Aanmelden
Aanmelden is niet nodig. Toegang is GRATIS! Je kunt zo binnenlopen bij beide locaties.

Over Life on Stage
Dit evenement, geïnitieerd door theater De Maagd en poppodium Gebouw-T uit Bergen op Zoom, wordt breed gedragen door Brabantse en Zeeuwse theaters en podia: MEZZ (Breda), De Bussel (Oosterhout), ’t Beest (Goes), De Spot (Middelburg), De Kring (Roosendaal), De Pul (Uden), Groene Engel (Oss) en De Schuur (Zevenbergen). Zij openen allemaal de deuren op zondag 29 januari. Dit initiatief wordt ondersteund door Brabantse MBO-opleiders met als belangrijke partner CURIO.