Locatie Zaal
Datum do 21 okt'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Al jaren speelde LeNoise in het Belgische dorpje Zelem liedjes van Neil Young & Crazy Horse. Nadat Piet de Pessemier het kwartet ontdekte kwamen ze steeds meer in de publiciteit. Met respect worden de nummers van de grootmeester, die dit jaar 75 jaar oud wordt, uitgekozen en gespeeld. Inboeten aan kwaliteit komt niet voor in het repertoire van LeNoise.

Het draait bij de band niet om het kopiëren van de nummers. Het spelen van de nummers draait om respect, met een eigen sausje. Het is geen “greatest hitshow”, maar een prachtige optreden voor een 75-jarige grootmeester.