Locatie Rabozaal
Datum do 18 mrt'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15
Genre Classic Rock
Tickets:
Eenpersoonsticket € 15.00
Tweepersoonsticket € 30.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Vanwege de strengere maatregelen vanuit de overheid is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: donderdag 18 maart 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Al jaren speelde LeNoise in het Belgische dorpje Zelem liedjes van Neil Young & Crazy Horse. Nadat Piet de Pessemier het kwartet ontdekte kwamen ze steeds meer in de publiciteit. Met respect worden de nummers van de grootmeester, die dit jaar 75 jaar oud wordt, uitgekozen en gespeeld. Inboeten aan kwaliteit komt niet voor in het repertoire van LeNoise.

Het draait bij de band niet om het kopiëren van de nummers. Het spelen van de nummers draait om respect, met een eigen sausje. Het is geen “greatest hitshow”, maar een prachtige optreden voor een 75-jarige grootmeester.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.