Locatie Zaal
Datum vr 05 mrt'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege aanhoudende corona-maatregelen kan het concert van Leif de Leeuw helaas niet doorgaan. Er komt geen vervangende datum. Je ontvangt binnen een maand het geld terug op je rekening. Hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Er is ook een beetje goed nieuws: Leif de Leeuw doet 5 maart wél een livestream vanuit Gebouw-T. Die avond vanaf 20.30 uur gratis te volgen via www.gebouw-t.nl/live én Facebook Live.

2020 begon goed voor Leif de Leeuw band. Leif de Leeuw werd voor de 5e keer uitgeroepen als beste Bluesrock gitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist. Zanger/gitarist Sem Jansen werd winnaar van muziekprogramma ‘Hit the Road’ en het nieuwe album ‘Where we’re Heading’ werd ook bijzonder goed ontvangen. Hoog tijd om die nieuwe plaat te promoten met een serie shows!

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jam-band sensatie van Europa. Leif de Leeuw band heeft een compleet nieuwe sound, niet alleen door de veranderde stem van Sem Jansen maar ook omdat de band nu met 2 drummers en een toetsenist speelt. De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, twee groovende drummers en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Zij zetten in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Leif de Leeuw – gitaar
Sem Jansen – zang/gitaar
Willem ‘t Hart – toetsen
Boris Oud – bas/zang
Tim Koning – drums
Joram Bemelmans – drums