Locatie Rabozaal
Datum vr 12 nov'21
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 15.00
Deurverkoop € 16.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

De naam zegt het al: in dit project, geinitieerd door popzaal Effenaar, brengen gerenommeerde muzikanten een ode aan de frontvrouwen van de nineties. De grunge en rockzangeressen, om precies te zijn. De band, met uitsluitend vrouwelijke muzikanten, speelt niet alleen de hits uit de nineties maar ook obscuurder werk. Van Skunk Anansie, Alanis Morisette, K’s Choice tot HOLE, Breeders, L7 en Babes in Toyland. Rock ’n roll female style!

Support act: BAD PENNY
Een Amsterdamse fuzzy punk rock band is de sterke support act van deze avond. Eigenlijk heeft ‘Never Mind The Hype’ het al perfect omschreven:

Heerlijke sound, beetje shoegazey door de zang, maar verder vooral rauwe en punky rock-‘n-roll. De video/single Gray T-Shirt is qua feel en looks helemaal Colleen Green meets Supergrass. Voor als je de liedjes van Pip Blom ook te gek vindt, maar hoopt dat ze ergens ook een keer ongegeneerd uit de bocht vliegen en er nog wat éxtra fuzz op zetten. Ondertussen mag de EP Lamb Sauce er ook zeker zijn en is het wachten op nieuwe moves in 2020. De video van het Amsterdamse trio is wel van dit jaar en om te smullen.
-Never Mind the Hype (2020)