Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum za 12 jun'21
Zaal open 19:30
Aanvang 20:15

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanaf juni opent Gebouw-T weer de deuren! Op dit moment nog voor slechts 50 bezoekers per concert. Voor bezoek aan dit concert is geen sneltest nodig.

De roots van Kaya liggen in de hiphop. Als producer maakte hij jarenlang beats voor bekende Nederlandse rappers. De basisbeginselen van de hiphop zijn subtiel aanwezig in zijn werk, overgoten met een indie pop sound met gesproken voordrachten, diepe synths en dromerige samples. Het resultaat is een vernieuwend, warm geluid dat gedragen wordt door louter Nederlandstalige teksten. Na zijn conceptalbum over de liefde ‘Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi’ met zeven nummers over zeven vrouwen, is Kubilay Kaya bezig met zijn tweede album dat begin 2022 zal verschijnen.

Kaya wordt deze avond ondersteund door Kenny.

Sinds zijn tienerjaren is rap voor Kenny een uitlaatklep en hobby. Nu hij afgestudeerd is als psycholoog en werkt als coach hoopt hij deze hobby naar een hoger niveau te tillen. Door zijn kunde in rap en psychologie te bundelen poogt Kenny samen met zijn team een vernieuwend en eerlijk geluid in de industrie te creëren. Kenny schuwt moeilijke emoties en gevoelens niet en zijn eerste single “Ik Kan Het Niet Alleen” zette hierin meteen de toon. “Vindersplaats”, zijn tweede single, was hier een krachtig en positiever vervolg op. Zijn aanstaande project Drielogie (vanaf 22 juni) zal de mensen maandenlang van zijn poëtische doordenkers laten proeven en is het warmdraaiertje voor een big bang in 2022!

Gebouw-T mag weer open!

Vanaf zaterdag 5 juni opent Gebouw-T weer de deuren! Op dit moment nog voor slechts 50 bezoekers per concert. We verkopen daarom een beperkt aantal 1- en 2-persoonstickets. Voor bezoek aan Gebouw-T is geen sneltest nodig. Wel gelden alle coronamaatregelen: de 1,5 meter afstand, vaste zitplaatsen en bij verplicht dragen van een mondkapje bij het verplaatsen. Op je zitplaats mag het mondkapje wel af. De bar is gewoon geopend en je bestelt eenvoudig vanaf je zitplaats een drankje met de QR-code. Het kopen van alcoholische drankjes is vanaf 22.00 uur niet meer mogelijk.