Locatie Zaal
Datum zo 13 feb'22
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht, zodra je op je vaste zitplaats zit mag die weer af.  

Het concert van Kubilay Kaya GAAT DOOR, op 1,5 en met zitplaatsen! Op zondag 13 februari 2022 komt Kubilay Kaya naar Gebouw-T. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar. Ook zijn er speciale loveseat-tickets verkrijgbaar, om jouw valentijn te verrassen! 

Secret Valentine?🥰
Zwijmel weg bij dit prachtige seated concert van Kubilay Kaya. Zijn bijzondere muziek en de datum waarop hij in Gebouw-T te zien is, zorgen ervoor dat dit het perfecte cadeautje is voor jouw geheime valentijn. Verras jouw (toekomstige) geliefde en geniet samen van een van onze speciale loveseats! Je kan dit optreden natuurlijk ook gewoon gezellig met je vrienden of familie bijwonen.

Kubilay Kaya vraagt zich af waarom hij in de liefde stééds dezelfde fouten maakt. Op het nieuwe album ‘Slecht Alleen’ componeert Kubilay zijn repliek met elementen uit hiphop, jazz, chansons en
80’s synths. Het resultaat is een eigenwijs avontuur over de rafelige paden van de liefde.

Kubilay vangt met zijn muziek de pure verwondering en ook de onwetendheid. Hoe je alsnog bevestiging vindt in jezelf en het leven accepteert in al zijn bekende patronen, pieken en dalen. En ook hoe je voldoening en wijsheid kunt vinden binnen de vluchtroutes van het bestaan.

De voormalige hiphopproducer debuteert in 2018 met zijn eigen werk: ‘Wanneer je er langer naar luistert wordt het best mooi’. Een gelaagd conceptalbum met 7 nummers over 7 vrouwen. Hetzelfde ontwrichtende ontzag voor liefde en vriendschap zet hij voort op ‘Slecht Alleen’, dat op 7 januari 2022 uitkomt.

 

SUPPORT: Liza Weald

Liza Weald is het opvallende folkpop-project van Nederlandse componist en artiest Lisa de Bruijn. Frisse, intieme en snuggere songwriting met ijzersterke melodieën, over jezelf durven blootleggen en het vinden van kracht in kwetsbaarheid. Lisa’s heldere, veelzijdige stem in combinatie met het warme geluid van haar akoestische gitaar en synth zorgt voor een uiterst bijzondere luisterervaring, die zowel ontspant als vraagt om je ongestoorde aandacht. “Dit is hoe Fleet Foxes zouden klinken met een vrouwelijke leadzanger,” zegt The Minimalist Music. In 2020 wist Lisa twee prijzen te bemachtigen: de Grote Prijs van Rotterdam en een Rotterdam Music Award binnen de categorie “de Belofte”. Deze maakte ze in 2021 waar met optredens bij 3FM, NPO Radio 5 en Popronde 2021. Ook kwam haar debuut-EP “Shape Of The Dunes” uit. Van Liza Weald kun je een prikkelend concert verwachten, waarbij Lisa zich op een luchtige en eerlijke manier in al haar lagen aan het publiek blootstelt. “Ze klinkt in haar eentje krachtiger dan de zussen van First Aid Kit,” aldus DA Music. Voor fans van: Bear’s Den, Luwten, Fleet Foxes.