Locatie Rabozaal
Datum zo 13 feb'22
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Genre Rap / hiphop
Tickets:
Voorverkoop € 15.00
Deurverkoop € 16.00
Loveseat (2p) € 30.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Op zondag 13 februari 2022 komt Kubilay Kaya naar Gebouw-T. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar! Ook zijn er speciale loveseat-tickets verkrijgbaar, om jouw valentijn te verrassen! 

Secret Valentine?🥰
Zwijmel weg bij dit prachtige seated concert van Kubilay Kaya. Zijn bijzondere muziek en de datum waarop hij in Gebouw-T te zien is, zorgen ervoor dat dit het perfecte cadeautje is voor jouw geheime valentijn. Verras jouw (toekomstige) geliefde en geniet samen van een van onze speciale loveseats! Je kan dit optreden natuurlijk ook gewoon gezellig met je vrienden of familie bijwonen.

Kubilay Kaya vraagt zich af waarom hij in de liefde stééds dezelfde fouten maakt. Op het nieuwe album ‘Slecht Alleen’ componeert Kubilay zijn repliek met elementen uit hiphop, jazz, chansons en
80’s synths. Het resultaat is een eigenwijs avontuur over de rafelige paden van de liefde.

Kubilay vangt met zijn muziek de pure verwondering en ook de onwetendheid. Hoe je alsnog bevestiging vindt in jezelf en het leven accepteert in al zijn bekende patronen, pieken en dalen. En ook hoe je voldoening en wijsheid kunt vinden binnen de vluchtroutes van het bestaan.

De voormalige hiphopproducer debuteert in 2018 met zijn eigen werk: ‘Wanneer je er langer naar luistert wordt het best mooi’. Een gelaagd conceptalbum met 7 nummers over 7 vrouwen. Hetzelfde ontwrichtende ontzag voor liefde en vriendschap zet hij voort op ‘Slecht Alleen’, dat op 7 januari 2022 uitkomt.