Gratis!
Locatie Zaal
Datum za 27 apr'19
Zaal open 19:30
Aanvang 19:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor het betere dans-, spring- en beukwerk moet je op Koningsdag, 27 april, bij Gebouw-T zijn. Wij presenteren een vette tribute aan The Prodigy: Prodigy XL en Verdampt Live. Helemaal voor nop!

Tijdschema ?
19.30 – Zaal open
19.30 – Verdampt
21.00 – Prodigy XL
22.00 – Verdampt Live

Prodigy XL is een rock tribute aan The Prodigy. De band speelt al hun grote hits zoals Smack My Bitch Up, Firestarter, Out of Space & Omen. Precies zoals ze bedoeld zijn met stuwende livedrums, gierende gitaren en powervocals. The Prodigy staat al 25 jaar aan de top van het elektronische muzieklandschap. Met hun grote doorbraak in 1996 met het album ‘Fat of the land’ waarbij tientallen miljoenen albums werden verkocht, was de band wereldwijd een hit. Zij zorgde ervoor dat er een keihard electro-album zowel bij rockers als dansliefhebbers in de platenkast belande. Samen met de herkenbare samples van ‘The Prodigy’ en waanzinnige laser & licht show zorgt Prodigy XL ervoor dat elk optreden in een feestelijke chaos eindigt.

Verdampt Live staat voor de namen van de muziekliefhebbers Yannick Verrest en Matthijs van Dam. De platenkasten van deze heren puilen uit van de vunzigste elektro tot de vetste rock op zowel cd als vinyl. Met deze veelzijdige collectie kan de avond worden gevuld met de meest uiteenlopende klanken: van LCD Soundystem tot Arctic Monkeys en van Tame Impala tot Tiga. Deze ingrediënten hebben al vaker de basis gelegd voor vette feestjes in Gebouw T, waar de heren zo nu en dan afterparty’s mogen verzorgen. Niets is te gek, zolang er maar gebeukt kan worden! Speciaal voor deze show spelen ze de tweede set live met drums!