Locatie Zaal
Datum vr 09 jun'23
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Kithara laat verschillende regionale bandjes optreden bij Gebouw-T!

Kithara is een organisatie die zich inzet voor muzikanten. “We bieden onze muzikanten kansen om te netwerken, een platform om hun muziek en optredens te promoten en mogelijkheden voor interventies en promotie. We richten ons vooral op muzikanten die hun vaardigheden oefenen binnen de vorm van een band, maar proberen ook andere oriënterende en nieuwsgierige muzikanten erbij te betrekken. Met de motivatie en nieuwsgierigheid van deze muzikanten zijn we in staat om dit platform op te zetten om hen te helpen hun creativiteit te vergroten en hen de stap omhoog te bieden die ze misschien nodig hebben.”

Tijdschema
20:00 – deuren open
20:30 – Bunker
21:30 – Poor Favors
22:30 – FoulSouns

FoulSons
Opzwepende psychedelische rock met grunge invloeden, FoulSons neemt je mee op een muzikale reis waarin dromerige sferische ritmepartijen worden afgestraft met het harde beukwerk. De golven van distortion zorgen dat de spanningsopbouw wordt beloond tot een euforie waarin je je haren de lucht in kan gooien. De stuwende baslines en een charismatische frontman maken het plaatje compleet… vuig! FoulSons is met zijn 5-tallige bezetting ontstaan in 2019. De liefde voor grunge & psychedelische rock brachten de mannen uit regio West-Brabant bij elkaar. Na vele repetities in een oude koelcel, waarvan de temperatuur tegenwoordig hoog uitslaat, kwam de eerste EP tot stand. Deze werd in oktober 2019 opgenomen en kwam later uit als de EP ‘RISE’. Opgenomen in Fuzztone Studios te Middelburg, waarna menig podium door de band is bestormd. Sinds 2022 zijn er 3 nieuwe singles gereleased en worden er plannen gemaakt om wellicht een eerste album op te nemen, stay tuned!

Poor Favors
Wij zijn Poor Favors. We zijn een vijfkoppig monster die funk,grunge, indie, garage rock, punk en rock anthems combineren tot pakkende melodieën, eerlijke teksten en harde riffs. Denk aan invloeden vanuit Chilli Peppers, Green Day, Foo fighters, Radiohead, Go Back To The Zoo, Nothing but Thieves, Coldplay, Nirvana, the Black Keys, Queens of the stone age, Stevie Wonder en vele anderen.

BUNKER
BUNKER is een moderne rockband die draait om gepassioneerde en pure muziek maken! Met invloeden van verschillende 90’s en 00’s bands zoals Oasis, Nirvana en Arctic Monkeys creëert BUNKER een sound die je op het puntje van je stoel laat zitten! Door hun inspiraties uit eerdere decennia te verwerken in moderne rock heeft de band een unieke maar krachtige sound! De West- Brabantse rockband bestaat uit 5 jonge gasten die allemaal dezelfde visie hebben: zoveel mogelijk mensen overtuigen van hun muziek! De band is in 2021 gevormd in Bergen Op Zoom en bestaat uit Joep Wille (vocals, songwriter), Skip Verhoeven (lead gitaar), Damian Kunath (Drums), Ian Groeneweg (basgitaar) en Liam Goddrie (ritme gitaar). Al de bandleden zijn ervaren muzikanten en hebben al veel opgetreden. Zo heeft BUNKER in 2022 meegedaan aan “De Grote Prijs van Dordt” in Bibelot en aan de bandwedstrijd “Doe Maar Vet”, hier hebben ze zowel de jury- als de publieksprijs gewonnen waardoor ze weer op mooie festivals mogen staan! Ook hebben ze in De Helling gespeeld in Utrecht en in veel lokale muziekcafé’s! Daarnaast kwam BUNKER ook op de podcast van Soundz.