Locatie Zaal
Datum vr 22 nov'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Een rasartiest, zo kan je bluesrocker Julian Sas gerust omschrijven. Iemand die nooit stilzit en inmiddels toe is aan zijn tiende(!) studio album. Stand Your Ground gaat ‘ie heten (releasedatum 6 april). Een goede reden om Julian Sas met zijn fantastische band uit te nodigen op vrijdag 22 november in Gebouw-T!

T-Gesprek met Julian Sas

Voorafgaand aan het concert interviewt muziekjournalist Willem Jongeneelen de man van de avond Julian Sas! Jij kunt aanwezig zijn bij dit gratis, exclusieve interview! Aanmelden kan tot 21 november 17:00 uur door een mailtje te sturen naar info@gebouw-t.nl. Aanvangstijd T-Gesprek is 20.00 uur, toegang enkel met aanmelding.

Gevraagd naar zijn nieuwe album vertelt Julian dat Stand Your Ground muzikaal een ‘back-to-basics‘ plaat geworden is. Compromisloos, aards en zonder fratsen. Fier, met passie en geloof in wat je doet en wie je bent. Na een jaar vol optredens en tournees was het tijd om die energie vast te leggen in nieuwe muziek. Bewust hebben we gekozen voor een goede voorbereiding en een kort opname proces. Daarmee houden we de energie vast die ook ons live optreden kenmerkt. Het schrijven van de songs was een heel natuurlijk proces. Deze keer kwam de muziek als het ware naar ons toe. Wat begon als jamsessies ontaardde al vrij snel in heel sterke licks en grooves.  Met als gevolg dat we geleid werden door de songs. We slaan nieuwe wegen in zonder uit het oog te verliezen wie we zijn. De Julian Sas Band is in vele opzichten nooit voorspelbaar geweest. We hebben we onszelf nooit willen vastleggen op één stijl. En dat deden we ook nooit. Invloeden komen van buiten en van binnen……de muziek is de mentor, de liefde en waar het vandaan komt, wat ons drijft…dat hoor je terug op dit album.

Standvastig varen Julian Sas en zijn muzikale partners al bijna 25 jaar een eigen koers in het muzieklandschap. Geen compromissen is altijd het idee achter de band geweest. Eerlijke muziek vanuit hart, ziel en hard werken. De rock ‘n roll gedachte –  het revolutionaire aspect daarvan – zit diep geworteld in de ziel van deze band. Stand Your Ground  belichaamt alles waar de band voor staat en is een nieuw hoofdstuk in het reeds indrukwekkend oeuvre van deze blues-rockers….

De band:
Julian Sas – zang en gitaren
Roland Bakker – piano en Hammond Organ
Fotis Anagnostou – basgitaar
Rob Heijne – drums