Locatie Rabozaal
Datum do 12 mei'22
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Poprock
Tickets:
Voorverkoop € 27.25
Deurverkoop € 28.5
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Dit concert kan vanwege de verlenging van de coronamaatregelen niet doorgaan. Nieuwe datum: donderdag 12 mei 2022. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers zijn per e-mail op de hoogte gebracht.

10 jaar Gebouw-T! Lang stond deze grote show in de planning om ons jubileum met jullie te vieren. Vanwege bekende redenen moet dit feestje al tweemaal worden uitgesteld. Nu gaan we er echt voor: JETT REBEL. GEBOUW-T. DONDERDAG 12 MEI.

Eindelijk, ‘we’ mogen weer. Clubs en zalen bruisen van activiteit en uiteraard is Jett Rebel erbij. Met een nieuw album op zak en de song ‘Love Right Now’ die al maanden niet van de radio is te branden. Omdat we ook dát nodig hebben met z’n allen: liefde.

Deze hoopvolle song plus acht andere typische Rebel-pareltjes zijn terug te vinden op Pre-Apocalypse Party Playlist, een album dat Jett Rebel schreef alsof de rest van de wereld niet bestond, en de verwachtingen van die wereld evenmin. Een album dat alles meedraagt dat hij in zijn leven heeft geleerd. Dat alles vertegenwoordigt waar hij van houdt, dat hij is. Een album met een glashelder vertrekpunt: ‘Dit is de plaat die je draait op het feestje de avond voordat de wereld vergaat. En op dat feest zijn alle meningen vertegenwoordigd.

Dus de mensen die zeggen: laten we nu maar gewoon feesten. Maar ook de mensen die proberen er nog iets aan te doen. Iedereen lacht, iedereen voelt zich goed en danst, maar er wordt stiekem ook een klepje in hun hoofd opengezet, waardoor ze denken: ja, inderdaad: we do need a little bit of love right now.’ Jett Rebel en zijn band hebben er zelf ook meer dan een jaar op moeten wachten dus reken maar dat de vonken er vanaf zullen vliegen tijdens de Apocalypse Party Tour want ja… we mogen weer. Eindelijk.