Gratis!
Locatie Zaal
Datum za 03 jun'23
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Genre Jazz / Soul / Funk

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Toegang is gratis. Het betreft een zitconcert met vrije plaatskeuze.

De Ronald Snijders Band verwerpt categorisatie en ziet muziek als een kunstvorm die verder gaat dan marketingstrategieën. Live concerten bieden eindeloze mogelijkheden, door Surinaamse invloeden te combineren met jazz. Muziek inspireert schoonheid en creativiteit, in plaats van chaos. Het blijft een dynamische vorm van expressie die voortdurend evolueert in de zoektocht naar de mooiste geluiden.

Ronald Snijders werd geboren in 1951 te Paramaribo, als zoon van de bekende componist, dirigent en fluitist Eddy Snijders. Ronald Snijders is al vanaf de jaren zeventig een der bekendste Surinaamse musici in Suriname, Nederland en daarbuiten. Hij is een muzikale wereldburger, creatieve duizendpoot en een buitengewoon veelzijdig en talentvol toonkunstenaar. Daarnaast is hij een top performer en componist die met name door zijn fluitspel bekendheid geniet.

Jazz Inside
Ken je het oude gevoel nog van Jazzcafé De Duif, Pol’s Place for Jazz of Jazztafette? Fijne mensen, prettige ambiance en goede muziek onder het genot van een drankje. Jazz Inside, de nieuwe jazzclub met verrassende optredens van de crème-de-la-crème uit de jazzscene in ‘clubhuis’ Gebouw-T, brengt dat gevoel weer helemaal terug. Tijdens JazzBoz is het optreden van Ronald Snijders de aftrap van Jazz Inside.