Locatie Zaal
Datum do 20 dec'18
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Intergalactic Lovers

Pukkelpop plat gespeeld, getourd door Europa en twee overvolle AB’s. Lara en de haren veroveren stilaan de wereld and beyond. Al sinds hun debuut levert Intergalactic Lovers onvervalste indiepopparels af. Waar hun nummers vroeger al eens ritmisch en vrolijk durfden klinken, slaan ze met hun derde album Exhale een nieuwe weg in, een van melancholische postpunk en donkere indierock. Een plaat die gaat over loslaten, depressie en je plaats zoeken in deze wereld. Kortom, hun meest avontuurlijke plaat die bij vlagen doet denken aan PJ Harvey of Karen O.

Website Intergalactic Lovers

Ian Clement

Ian Clement, vooral bekend als de frontman van de succesvolle band Wallace Vanborn brengt een unieke, intieme wereld naar voren met zijn diepe stem. Ian’s muziek is warm, ontroerend en op zijn tijd somber. Singer-songwriter fans zullen snel aangetrokken zijn tot zijn intrigerende manier waarop hij een muzikaal verhaal verteld.

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Intergalactic Lovers! Klik hier voor meer informatie.

T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner! Bestel het T-Diner gelijk met je ticket en wij zorgen dat het restaurant op de hoogte is van je komst. Hier vind je meer informatie.