Locatie Livestream
Datum di 13 apr'21
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Het is weer zover! Ook dit jaar gaan artiesten de strijd aan in Gebouw-T, hoewel nèt iets anders dan jullie gewend zijn. De voorrondes vinden online plaats en we werken toe naar een spetterende LIVE finale in het najaar! Vanaf 12 t/m 22 april worden de voorrondes uitgezonden op onze Facebook Live en deze pagina. T-Strijd 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door Keymusic.

Hvalross is een hardrockende band uit het zuiden van Nederland met leden uit Eindhoven en Roosendaal. De vier leden van Hvalross spelen al sinds ze tieners waren (en ja, dat is al een tijdje geleden) in punk, metal en (prog)rockbands zoals The Lower Lifeforms, Positive Hate, Oker en The Astral Travellers. Over de jaren heen zijn ze gestopt, terug opgestaan en hebben ze in 2019 veel voor publiek gestaan. Met deze ervaring begon de band aan het eind van 2019 met de voorbereidingen voor de opnames van hun debuutalbum “Cold Dark Rain”. Dit album werd in 2020 opgenomen en is nu te beluisteren op alle populaire streaming sites. Men zegt dat er invloeden te horen zijn van Mastodon, Judas Priest, Black Sabbath en Iron Maiden, maar uiteindelijk is het gewoon Hard Rocking Hvalross!!

Stemweek (26 april t/m 30 april)
Vanaf maandag 26 april start de stemweek en mag iedereen een stem uitbrengen. Het publiek bepaalt één van de felbegeerde finaleplekken! Wil je een mailtje ontvangen als de stemweek opent? Laat dan hier je e-mailadres achter.