Locatie Zaal
Datum do 25 apr'24
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Rock
Tickets:
Voorverkoop € 23.25
Deurverkoop € 24.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets
koop tickets

Kaartverkoop start op donderdag 12 oktober om 10:00u

Wanneer toekomstige muziekhistorici een lijst opstellen van de ‘movers and shakers’ die het moderne muzikale landschap hebben veranderd, zal er geen twijfel over bestaan ​​dat de naam van Hugh Cornwell onder hen prominent aanwezig zal zijn. Als baanbrekend muzikant, songwriter en artiest blijft zijn doordringende invloed voortduren in de platencollecties van muziekliefhebbers, over de radiogolven van de wereld en op podia over de hele wereld, de aanwezigheid van Hugh is onbetwistbaar.

Als leider van The Stranglers was Hugh de belangrijkste songwriter van alle meest memorabele nummers van de band op tien geweldige albums, die allemaal Cornwells status als unieke songwriter en muzikant consolideerden. Zijn teksten voor Golden Brown, van het album La Folie, en hun meerdere betekenissen, zijn een masterclass songwriting.

Hugh Cornwell wordt algemeen beschouwd als de dichter-laureaat van de punk en heeft ook een substantieel en uniek geheel van indrukwekkende soloalbums opgebouwd. Zijn tiende solo-opus, Moments of Madness, zet zijn illustere werk voort door te experimenteren met muzikale genres, terwijl zijn benijdenswaardige reputatie als woordenmaker doorklinkt in de nummers van dit album.

Moments of Madness, een hoogtepunt en een modern meesterwerk, wordt aangekondigd als het belangrijkste album uit Hugh’s carrière.