Locatie Zaal
Datum za 13 mei'23
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Genre Themafeest

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

$hirak, KATNUF, gladde paling en nog veel meer allemaal op één festival in Bergen op Zoom. GROWN is het event wat je niet wilt missen dit voorjaar! Koop vanaf nu je tickets voor zaterdag 13 mei.
Voor iedereen toegankelijk – Let op: Wel ID-controle

GROWN is het festival van 2023! Op zaterdag 13 mei treden de vetste nationale en internationale artiesten op, samen met nieuw en opkomend lokaal talent. Er is voor iedereen wat, denk bijvoorbeeld aan pop en hiphop optredens, maar ook aan house en techno DJ’s! GROWN wordt georganiseerd door Young Creations, het jongerenpanel van Gebouw-T.

CHECK HIER DE TIMETABEL:

20:00 – 20:30 OM3N
20:30 – 21:00 Rosann
21:00 – 21:30 me.
21:30 – 21:50 Katnuf
21:50 – 22:20 Ovano
22:20 – 22:50 Marc Floor
22:50 – 23:20 Isa Belle
23:20 – 23:50 $hirak
23:50 – 01:00 Gijs Padding
01:00 – 02:00 Gladde Paling

De line up!

$hirak
$hirak werd in 1993 geboren in Capelle aan den IJssel. Als een klein jongetje van zes jaar liet hij al zien uit wat voor hout hij gesneden is; de piano had geen geheimen voor hem en later wist hij zelfs klassieke composities van Erik Satie en Yann Tierssen met speels gemak naar zijn hand te zetten. In 2015 scoorde hij zijn eerste hit met Lil’ Kleine en Ronnie Flex ‘Drank & Drugs’. Datzelfde jaar reisde hij af naar Texel voor een schrijverskamp met hiphopcollectief New Wave. Met hen won hij de Popprijs en een Edison voor het beste album van het jaar.

ROSANN
Nederlandstalige pop met kenmerken van kleinkunst, beeldend beschreven en vertolkt in een eigentijds stemgeluid. ROSANN beschrijft gedachten vanuit een perspectief van hoop. Met haar doordringendheid en uit duizenden herkenbare stem beschrijven de nummers van ROSANN de problemen die jongvolwassenen ervaren in het ouder worden. Haar schrijfwijze is rijk aan sterke metaforen waarmee ze haar luisteraars meeneemt in alle dubbele lagen die de Nederlandse taal rijk is.

ROSANN is sinds 2019 actief als singer-songwriter en werkt sindsdien hard aan haar carrière. Zo werd ze in 2022 Halve Finalist in The Voice Van Vlaanderen waar ze Vlaanderen verraste met onder andere haar eigen Nederlandstalige vertalingen. Daarnaast werd ze in 2021 Finalist bij De Grote Prijs Van Rotterdam.

Me.
Me. is een 16 jarige underground artiest.

Soundcloud Me.

KATNUF
KATNUF is een Nederlandse jongen die woont in België, met Marokkaanse komaf. KATNUF, Frans voor 49, verwijst naar de postcode van de stad Berkane, de plek waar de roots van zijn familie ligt. Zijn laatste single, Van Mij Zijn, piekt (pas 4 dagen na release!) op de felbegeerde nummer 1 positie in de Nederlandse top 50!

Marc Floor
Marc Floor is nog maar 16 jaar oud! Hij heeft een grote passie voor muziek. Voeg daar zijn gigantische portie talent aan toe en je hebt een ster in de dop te pakken. In 2021 deed Marc Floor mee aan The Voice Kids en tijdens de Blind Auditions draaiden alle vier de stoelen. Marc koos voor Snelle als coach en ontwikkelde zich binnen het The Voice circuit in rap tempo. Het resulteerde in een plek in de finale!

De singles ‘Hé Meester’ en ‘Zeventien’ zijn de eerste resultaten van de samenwerking met Snelle. Deze platen zijn slechts het begin, want er ligt nog veel meer moois op stapel! Marc kan niet wachten om dit alles met zijn fans te delen.

DJ Isa Belle
DJ Isa Belle, 18 jaar oud en komt uit Bergen op Zoom. Deze local talent heeft al in het voorprogramma gestaan van S10, Ronnie Flex en Bizzey.

Gijs Padding
Gijs Padding weet als geen ander om met de juiste ingrediënten het feest los te laten barsten als nooit tevoren! Van de lekkerste hitjes van toen en nu, in combinatie met de heetste guilty pleasures is stilstaan ook echt een no go. In clubs en bij festivals is hij niet te missen met zijn grote dosis energie en platenkeuze waar je u tegen zegt! Zo stond hij onder andere op Wish Outdoor, SMÈRRIG, Rewind Amsterdam, G-SPOT Festival en Mallorca Open Air.

Gladde paling
In de zomer van 2021 besloot een Nederlandse producer/DJ dat hij iets nieuws wilde starten. De naam van dit project werd ‘gladde paling’. Zonder twijfel begon hij met het produceren van een aantal meme tracks met Nederlandse samples van oude games, memes en nostalgische nummers. Binnen no time ging het van lokale hits als ‘een vliegtuig’, naar grote partnerschappen met artiesten zoals Vieze Asbak. Wat begonnen is als een grap is veranderd in een groot (inter)nationaal succes. Met shows door heel Nederland en meer dan een half miljoen streams op Spotify heeft gladde paling zichzelf bewezen als een waardige artiest. Iedereen houdt van zijn beroemde tags en nostalgische samples. De producent achter gladde paling is al sinds zijn jeugd met muziek bezig en zijn ervaring heft hem gebracht waar hij nu is. Producties van een hoge kwaliteit, gecombineerd met de creativiteit van de alias, blijken voor gladde paling een succesformule te zijn.

Ovano

Owen van den Kieboom, beter bekend als Ovano is een enthousiaste en energieke DJ en producer. Die met zijn zomerse en dansbare sound mensen wil inspireren.

Een reis langs de heetste reggaeton, de beste moombahton, de hardste latin house en guilty pleasures. Alles komt voorbij wanneer Ovano op het podium staat.

Met een wervelwind kwam Ovano de clubs en festivals binnenvliegen. Paaspop, Pal Mundo en menig club in Nederland werden binnen no time veroverd!

Met verschillende zomer- en clubtours, in onder andere Lloret de mar, Mallorca en Albufeira, zette hij zijn naam in het buitenland ook op de kaart.

Als producer is Ovano ook heel actief, in 2021 bracht hij een comeback album uit samen met K-Liber. Met meer dan 500.000 streams viel het bij velen goed in de smaak. Andere artiesten lieten hierna niet op zich wachten: Def Rhymz, MC PR, Wowi en Tavv zijn regelmatig in zijn studio te vinden.

Ovano is constant op zoek naar nieuwe samenwerkingen op het gebied van muziekproducties. Zo geeft hij veel jong talent de kans en probeert hij het beste in hen naar boven te halen.

 

 

 

 

 

Dit festival is een intitiatief van Young Creations in samenwerking met Prins Bernhard Cultuurfonds, VSBFonds en Kunstloc Brabant

Voor iedereen toegankelijk, check onze huisregels voor meer informatie