Afgelast
Locatie Zaal
Datum vr 10 mrt'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Blues / Americana

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Vanwege de annulering van Dr. Feelgood wordt dit evenement helaas afgelast. Kaartkopers ontvangen per e-mail bericht en krijgen hun geld terug.

Op deze avond wordt laten zien hoe levend blues en bluesrock nog is. Grote bands met grootse muziek die jou de (blues)avond van je leven geven. Een geweldige, internationale line-up staat voor je klaar. Dit is blues zoals het hoort te zijn!

Dr. Feelgood

De in 1971 op Canvey Island in Essex geformeerde Dr. Feelgood blijft één van de meest populaire en levendige rhythm & bluesbands van de wereld. Met hun rauwe sound die overeenkomt met dat van The Rolling Stones en The Pretty Things en de ‘in your face’ optredens behaalde de band in de jaren zeventig en tachtig wereldwijd groot succes met hits als ‘Roxette’, ‘Back in the Night’, ‘Milk and Alcohol’ en het onvergetelijke ‘See You Later Alligator’.

Bintangs

Bintangs vieren hun 60 jarig bestaan in 2021 en 2022 . Met een nieuw album, boek en tournee trekt de muzikale karavaan nog altijd verder onder leiding van mede-oprichter Frank Kraaijeveld. Ze zijn de langst bestaande-, nog altijd optredende-, cd, dvd en boek uitgevende rockband in de lage landen en, zeer waarschijnlijk, ook in de hele wereld. Bintangs zijn in 2019 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame. In 2021 en 2022 vieren de Bintangs hun 60 jarig bestaan met een nieuw album en een nieuwe tournee.

Claptunes

Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig en onvoorspelbaar. Maar altijd van grote klasse en songs die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan. Claptunes brengt een tribute aan ‘Mr.Slowhand’, net zo veelzijdig als de man zelf. Een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & The Dominos en het solowerk van Eric Clapton.

Clapton-classics als Cocaine, White Room, Layla Sunshine Of Your Love, Forever Man en Wonderful Tonight komen uiteraard voorbij, maar evengoed zijn de live-uitvoeringen van de echte Claptonfans opgenomen in de afwisselende set. Claptunes bespeelt Clapton met dynamiek, groove, improvistaie en bovenal passie. Dat doen de mannen van Claptunes al jaren. Af en toe een klein verhaal of anekdote maakt het optreden van Claptunes een echte beleving.