Locatie Rabozaal
Datum za 11 mei'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 15.00
Deurticket € 16.00
VrienT van T € 13.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten
koop tickets

FESTIVAL ZONDER NAAM

Festival Zonder Naam staat voor een fijne selectie aan alternatieve rock! Deze editie met FFOOSSIT IT ANITA en Cocaine Piss.

FFOOSS

FFOOSS is een duo uit Utrecht en ze maken harde fuzzrock met popinvloeden. Scherp en vuig. Niets meer, niets minder. Hun nieuwe single ‘Take of Your Skin’ laat zien dat je niet misleid moet worden door het charmante uiterlijk van frontvrouw Sophia de Geus. Met de stuwende drums van Jannes van Kaam is het plaatje compleet. Live spat de chemie van het podium af en laten ze zien dat ze qua sound met z’n tweeën niet onderdoen aan menig grotere rock bands.

IT IT ANITA

IT IT ANITA omarmt het geluid van de jaren ’90, maar weten er hun eigen draai aan te geven. Ze brengen harde, energieke muziek samen met subtiele details en diepe emoties. Denk aan een dynamische combinatie van Fugazi, Metz, At The Drive in, Mogwai en Sonic Youth.

COCAINE PISS

Cocaine Piss maakt punk die er in maximaal anderhalve minuut per nummer doorheen wordt geblazen. Meestal zonder stilte tussen het werk: bij voorkeur blijft de Luikse wervelwind rammen, rammen en rammen. De hele show is gedrild op pure adrenaline en frontvrouw Aurélie Poppins staat erom bekend slechts de eerste 10 minuten op het podium te staan, om zich daarna kei hard in het publiek te storten. Uiteindelijk is ze daar niet meer weg te krijgen.

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Festival Zonder Naaml! Klik hier voor meer informatie.