Locatie Zaal
Datum za 26 jan'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Festival Zonder Naam

Festival Zonder Naam staat voor een fijne selectie aan alternatieve rock! Deze editie met Bongloard, Clean Pete en Afterpartees.

Bongloard

Een heuse allstarformatie, welke een rock&roll afsluiting gaven aan PopMonument. Bongloard is al twee jaar een ding van Jannes van Kaam (Duke John, FFOOSS) en Ties Bogers (Palmsy), en nu klaar om live op te treden.

Dat doen ze met Leon Harms achter de kit, die we kennen als maniakale drummer bij Korfbal en Rats On Rafts. Dit is de vuigste band van Bergen op Zoom, waarvan je later wilt zeggen dat je bij een van de eerste shows was.

Clean Pete

Dit frisse, Nederlandse duo bestaat uit de tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven. Deze meiden gebruiken gitaar, cello en tweestemmige zang.

Zonder blikken of blozen komen alle onderwerpen aan bod, van vriendjes tot looks tot lekker binnen willen blijven want het is keihard aan het regenen buiten.

Voor alle leeftijden herkenbare teksten met lekkere, vlotte deuntjes erachter! De twins weten van aanpakken.

Afterpartees

Afkomstig uit Limburg en gedreven door hun liefde voor energieke 70’s punk en hartverscheurdende powerpop, Afterpartees touren door het land terwijl Iggy Pop, T-Rex en King Tuff uit de speakers komt.

Op het podium zet Afterpartees alles in, en gaan ze grenzen over, echte en ingebeelde.

Ze hebben getourd met de Nederlandse Traumahelikopter, en hebben op festivals gestaan als Best Kept Secret, Pinkpop, Into The Great Wide Open en Lowlands.

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Festival Zonder Naaml! Klik hier voor meer informatie.