Locatie Zaal
Datum za 18 mrt'23
Zaal open 20:30
Aanvang 21:30
Genre Themafeest

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Als een Zuidwester storm raast deze formatie al 25 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humoren kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen.

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Inmiddels heeft de band vier live cd’s en een drie live dvd’s op haar naam staan, en een zeer goede live-reputatie opgebouwd. De laatste live cd/dvd werd opgenomen tijdens het zomerconcert injuli 2012 op een overvolle Grote Markt in Bergen op Zoom.

Vele privé en zakelijke evenementen gingen u voor : openingsfeest Erasmusbrug R’dam, Libertel, KPN, ABN-AMRO, KPMG, Rabobank, etc. Verder stond de band onder andere als voorprogramma bij Rob de Nijs, Volumia, Lois Lane, Gordon, The Gibson Brothers, T-Spoon en Close II You.

Geen podium te groot, geenland te klein. Van bruiloft tot personeelsfeest of mega-evenement; Flat Out maakt van uw evenement een FEEST

Repertoire
Het repertoire van Flat Out is zeer breed en dus geschikt voor jong en oud. Een kleine greep uit de actuele repertoirelijst:

Alles is liefde (Blof)
Can You Feel It (The Jacksons)
Dancing On The Ceiling (Lionel Ritchie)
Gloria Estefan Mix (Gloria Estefan & Miami Soundmachine)
Heaven Must Be Missing An Angel (Tavares)
Hot ‘n Cold (Kate Perry)I Gotta Feeling (Black Eyed Peas)
Living On a Prayer (Bon Jovi)
Only Girl In The World (Rihanna)
Play That Funky Music (Wild Cherry)
Proud Mary (Tina Turner)
Rollin’ In The Deep (Adele)
Soulmedley (div. artiesten)
You’re The One That I Want (Olivia Newton John & John Travolta)

En nog heel veel meer hits …