Locatie Livestream
Datum za 27 mrt'21
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Zaterdag 27 maart om 21.00 uur op onze livestream: Flat Out! Gratis te bekijken via www.gebouw-t.nl/live en Facebook Live! De afgelaste show gepland in februari van dit jaar krijgt een nieuwe datum vrijdag 22 oktober. Een volledige show zonder beperkingen! Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Als een Zuidwester storm raast de formatie Flat Out al 25 jaar over het publiek in binnen-en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen. Zaterdag 6 april komen ze terug naar Gebouw-T. Deze avond is gegarandeerd één groot feest!

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Alles komt voorbij want het repertoire is zeer breed! Denk aan dé hits van o.a. The Jacksons, Katy Perry, Blof, Rihanna, Adele, Lionel Ritchie en Bon Jovi.