Uitverkocht
Locatie Rabozaal
Datum vr 12 feb'21
Zaal open 19:00
Aanvang 19:45
Genre Pop
uitverkocht

Vanwege de strengere maatregelen vanuit de overheid is dit concert verplaatst naar een nieuwe datum: vrijdag 12 februari 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

De show van Flat Out op vrijdag 12 februari wordt omgetoverd tot een speciale Corona Night. Intiem, anders dan anders… maar alsnog een wervelende avond vol muziek, humor en kwaliteit!

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live muziek in een professioneel jasje. Alles komt voorbij want het repertoire is zeer breed! Denk aan dé hits van o.a. The Jacksons, Katy Perry, Rihanna, Adele, Lionel Ritchie en Bon Jovi. Als een Zuidwester storm raast deze formatie al 25 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een geweldige avond. Eén zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament.

Per show zijn slechts een select aantal kaarten beschikbaar. Deze vroege show is uitverkocht. Er zijn nog kaarten voor de late show.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.