Locatie Rabozaal
Datum vr 20 nov'20
Zaal open 21:30
Aanvang 22:15
Genre Pop
Tickets:
Eenpersoonsticket € 18.25
Tweepersoonsticket € 36.50
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

De show van Flat Out op vrijdag 20 november wordt omgetoverd tot een speciale Corona Night. Intiem, anders dan anders… maar alsnog een wervelende avond vol muziek, humor en kwaliteit!

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live muziek in een professioneel jasje. Alles komt voorbij want het repertoire is zeer breed! Denk aan dé hits van o.a. The Jacksons, Katy Perry, Rihanna, Adele, Lionel Ritchie en Bon Jovi. Als een Zuidwester storm raast deze formatie al 25 jaar over het publiek in binnen- en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een geweldige avond. Eén zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament. Per show zijn slechts een select aantal kaarten beschikbaar.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.