Laatste kaarten
Locatie Zaal
Datum za 06 apr'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Flat Out Vet Oud Feestje

Als een Zuidwester storm raast de formatie Flat Out al 25 jaar over het publiek in binnen-en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit; één zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen. Zaterdag 6 april komen ze terug naar Gebouw-T. Deze avond is gegarandeerd één groot feest!

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Alles komt voorbij want het repertoire is zeer breed! Denk aan dé hits van o.a. The Jacksons, Katy Perry, Blof, Rihanna, Adele, Lionel Ritchie en Bon Jovi.

Bestel nú je kaartjes en wees er snel bij!

Rabo Actieconcert

Dit concert is een Rabo actieconcert. Klanten van de Rabobank ontvangen op vertoon van de Rabo betaalpas korting op een ticket voor Flat Out Vet Oud Feestje. Kies online voor Rabopas ticket en laat bij het concert je Rabopas zien. Per Rabopas mag maximaal 1 ticket met korting worden besteld. Koop je Rabopas ticket online want aan de kassa is het niet meer mogelijk om met korting te bestellen. Meer info lees je hier.