Locatie Rabozaal
Datum vr 20 nov'20
Zaal open 20:30
Aanvang 21:30
Genre Pop
Tickets:
Voorverkoop € 14.00
Deurverkoop € 15.00
Rabobank actieticket € 12.00
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Flat Out Vet Oud (oorspronkelijke datum zaterdag 9 mei) is vanwege het coronavirus verplaatst naar vrijdag 20 november. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Na een stijf uitverkocht Gebouw-T is dé feestband van Bergen op Zoom terug: Flat Out! Als een Zuidwester storm raast deze formatie al 25 jaar over het publiek in binnen-en buitenland. Maar liefst 10 door de wol geverfde popmuzikanten staan garant voor een wervelende avond muziek, humor en kwaliteit. Eén zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen. Deze avond is gegarandeerd één groot feest. De kaartverkoop is gestart!

Flat Out is een swingende pop-coverband met een zeer ruim repertoire. Van rock tot ballad, van dance tot hip-hop; echte live-muziek in een professioneel jasje. Alles komt voorbij want het repertoire is zeer breed! Denk aan dé hits van o.a. The Jacksons, Katy Perry, Blof, Rihanna, Adele, Lionel Ritchie en Bon Jovi.

Rabo Actieconcert

Dit concert is een Rabo actieconcert. Klanten van de Rabobank ontvangen op vertoon van de Rabo betaalpas korting op een ticket voor Flat Out. Kies online voor Rabopas ticket en laat bij het concert je Rabopas zien. Per Rabopas mag maximaal 1 ticket met korting worden besteld. Koop je Rabopas ticket online want aan de kassa is het niet meer mogelijk om met korting te bestellen. Meer info lees je hier.