Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum zo 25 apr'21
Zaal open 14:30
Aanvang 15:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De Nederlandse poprevelatie EUT staat voor de release van hun tweede album Party Time… en dat is precies wat het is!

Op Party Time draait allemaal om lust, seks en eenzaamheid; over dansen op een lege dansvloer en als je eindelijk plat op je gezicht valt, is het misschien het beste om gewoon te blijven liggen. In tien vlekkeloze popsongs neemt EUT je mee in een verhaal vol hartzeer, extase en tegen de stroom in gaan. Party Time herbergt een rauwe energie, gefocust als een vlijmscherpe laser en bevestigt dat EUT een dynamische kracht is, die alleen maar aan momentum wint.

Er zijn een beperkt aantal kaartjes verkrijgbaar en het betreffen allemaal zitplaatsen. Let op: om toegang te krijgen tot dit concert moet je een negatieve testuitslag (binnen 40 uur voor het evenement) laten zien. Maak je afspraak enkel via www.testenvoortoegang.nl. Voor meer informatie, zie ook deze website.

Pilot ‘Testen voor Toegang’

Gebouw-T doet mee met de pilot ‘Testen voor Toegang’. Op 25, 26 en 27 april openen wij voor 3 evenementen onze deuren. Tijdens deze pilot evenementen krijg je toegang tot Gebouw-T wanneer je een negatieve testuitslag laat zien die je maximaal 40 uur voor het evenement hebt verkregen. Een sneltestafspraak kun je enkel via www.testenvoortoegang.nl regelen. Je ontvangt na de sneltest de uitslag binnen een uur. Ben je negatief getest? In de CoronaCheck-app (downloadlink: Apple iOS en Google Android) zet je de testuitslag om in een digitaal testbewijs. Neem je digitale testbewijs (in de CoronaCheck app) mee naar Gebouw-T en laat het bij de ingang scannen door één van onze medewerkers, naast je concertticket natuurlijk. Lees hier de FAQ!