Locatie Zaal
Datum za 04 mrt'23
Zaal open 19:00
Aanvang 19:40
Genre Reggae

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Een avond vol Reggae in T, dat noem je dan natuurlijk Reggae T Festival. Deze editie staat Eek-A-Mouse als headliner op het programma! Een geweldige avond gaat het zeker worden.

Eek-A-Mouse (22.00 – 23.15u)
Vanaf de eerste minuut dat je Eek A Mouse hoort weet je het zeker, hem ga je nooit meer vergeten. En waarschijnlijk herken je hem al wel van zijn unieke vocale stijl. Deze herkenbaarheid komt deels door zijn nasale, hoge stem, maar ook door zijn ‘biddy beng-beng, biddy meng-meng’-scatting. Wat Eek-A-Mouse echt boven de grotere laat stijgen is niet alleen zijn stem, ook zijn melodieën en muziek zijn weergaloos. Eek-A-Mouse is bekend van hits, zoals: ‘The Freak’, ‘You are the one that I need’ en ‘Wa-Do-Dem’. Een mustsee als je van reggae houdt.

One Revolution Band (20.50 – 21.30u)
One Revolution Band is een van de meest veelbelovende reggae & dancehall-bands met tropische vibes. Frontman Aboubacar Soumah, uit Guinee en woonachtig in Nederland, is een energieke en getalenteerde frontman die je hart raakt door te zingen over eenheid, menselijkheid en vrede, maar ook over liefde en geluk. De band bestaat verder uit ervaren reggaemuzikanten.

Eazzup (19.40 – 20.20u)
Eazzup is een 9-koppige band die werd opgericht in 2016 door backing vocal Kaat Keijzers. Ze wist een groep ervaren muzikanten bijeen te brengen die dezelfde voorliefde delen: roots rock reggae. Maak je klaar voor een Reggae Experience die nog lang na zal dreunen. Met veel eigen werk en een aantal “Classic Riddims” tovert Eazzup ieder feestje om tot een dampend dansfestijn. Laat je meevoeren op de drum and bass en de rootsy zanglijnen van Jaipahman. Doe je ogen dicht en je waant je op het strand van Jamaica.

DJ DenDen draait tijdens de pauzes en na afloop. De avond wordt helemaal compleet met een reggae merch en er is Jamaicaans eten verkrijgbaar.