Locatie Rabozaal
Datum zo 10 jan'21
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Genre Pop
Tickets:
Voorverkoop € 13.25
Deurticket € 13.25
Familieticket (4p) € 10.75
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Dirk Scheele (oorspronkelijke datum zondag 10 mei) is vanwege het coronavirus verplaatst naar zondag 10 januari 2021. Gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals Lieveheersbeestje, Ik loop als een beren de fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezing feest voor jonge kinderen speelt Dirk samen met een spetterende liveband de allerleukste oud Hollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als, Ik zag twee beren, Op een grote paddenstoel, Cowboy Billie Boem en Helikopter in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk en skaversie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als “Ik heb een tante in Marokko” uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands. Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekken een nieuw Hollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

De kaartverkoop is gestart! We bieden voordelige familietickets aan voor 4 personen.