Locatie Zaal
Datum zo 24 okt'21
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

De eerste Gebouw-T Invites is een feit! Samen met Café Die Twee presenteren wij een prachtig schurend gitaaraffiche met DIRK. en Apneu. Warm aanbevolen door Max Majorana van Carpoolparty.

‘Gebouw-T Invites’ is een nieuw initiatief vanuit Gebouw-T in deze roerige tijden. Horeca die nu niet of nauwelijks livemuziek mogen programmeren krijgen bij ons een podium. Samen houden we deze mooie stad levend en bruisend. Support your locals!

DIRK.

Luide gitaarmuziek is nogal eens stoer en macho, maar daar kun je DIRK. niet van betichten. Hun songs zijn zowel absurd als ernstig, soms snoeihard maar altijd aanstekelijk. Het viertal nam na de bronzen medaille van Humo’s Rock Rally in 2016 ruim de tijd om te debuteren met een langspeler, en die mocht er wezen. Het nieuwe album Cracks In Common Sense (dat 20 november verschijnt) gooit nu al hogere ogen, want met drie gelijktijdige hits in de Afrekening van Studio Brussel kunnen de Pixies van Vlaanderen zich recordhouder noemen.

Apneu

Apneu was jaren het ondergeschoven kindje van de Nederlandse indie, maar bewijst zich met de vierde plaat Silvester als aanhoudende winnaar. De groep duikt meer dan ooit de diepte in, terwijl ook op het nieuwe album de pakkende popliedjes niet van de lucht zijn. Een uitverkocht Paradiso mocht er al aan geloven. Eens te meer reden om de band voor haar derde Bergse optreden (na Les Vedettes en De Draak) te promoveren naar het hoofdpodium van Gebouw-T.