Locatie Zaal
Datum za 05 jan'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

DeWolff

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote Rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land.  DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band. Hun jongste wapenfeit? Het zesde studioalbum ‘Thrust’, wat in mei 2018 uit kwam.

Website DeWolff

Certain Animals

Certain Animals serveert smerige rock met een Rotterdams rafelrandje. Via het gitaargeweld van de jaren ’70 reist het trio naar de psychedelica van de jaren ’60 en hijst het geheel in een hedendaags jasje. De band staat nog geen twee jaar op de planken, maar weet in deze korte periode al een stevige livereputatie op te bouwen met shows op Oerol, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival, Mañana Mañana, Big Rivers en veel meer. Na een succesvol Nederlands festivalseizoen stoot de band dit najaar door naar het clubcircuit met een uitgebreide tour, die in september wordt afgetrapt met releaseshows in Rotown Rotterdam en Sugarfactory Amsterdam.

Met de nieuwe plaat ‘Down The Rabbit Hole’ viert het drietal na de succesvolle single ’Image’ haar tweede vinylrelease. De schijf produceerde het rijkelijk behaarde driemanschap eigenhandig in de Rotterdamse havens. Daar werd een voormalige afwerkplek tot studio omgetoverd, die tegenwoordig dient als kloppend epicentrum, van waaruit de band een nimmer aflatende expansiedrift tentoonspreidt. Certain Animals blijft haar publiek overtuigen en maakt overal nieuwe dierenvrienden.

Website Certain Animals

Wim Behre

Platendraaier Wim Behre heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll. Het dansbare. Het tot tranen roerende. Het dit-kun-je-toch-niet-menen-zo-steengoede.  Zijn contacten met artiesten zorgen ervoor dat hij regelmatig als een van de eersten een nieuw nummer kan presenteren om dit vervolgens te combineren met parels uit het verleden.

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor DeWolff! Klik hier voor meer informatie.

Rabo Actie korting

Ben jij in het bezit van een Rabobank betaalpas? Dan profiteer van je korting op je ticket! Bestel hiervoor het ‘Rabopas actie’ ticket. Let op: maximaal 1 ticket per pas, betaalpas moet bij toegang tot het concert getoond kunnen worden. Klik hier voor meer informatie