Locatie Zaal
Datum zo 05 mrt'23
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De afgelopen weken hebben we gezien hoe Turkije en Syrië slachtoffer zijn geworden meerdere verwoestende aardbevingen. De nieuwsberichten en beelden van slachtoffers die onder het puin vandaan worden gehaald en hele steden die verwoest zijn staan op het netvlies gebrand. De slachtoffers in de getroffen gebieden hebben dringend hulp nodig, zoals medische zorg, eten en onderdak.

Dansmarathon Turkije en Syrië
Op zondag 5 maart organiseert Gebouw-T in samenwerking met lokale organisatoren Volkan Tasdan en Kubilay Kaya een benefiet ten behoeve van de slachtoffers.

In de middag vanaf 15.00 uur vindt er een dansmarathon plaats onder leiding van Volkan Tasdan door de dansers van Marqeez. Daarnaast zijn er die middag zangoptredens door Soundhouse Academy. Tolga Korkmaz, beter bekend als Mazzy, zal MC-en. Voor toegang tot de dansmarathon is geen ticket verplicht. Je kunt hier online doneren of ter plaatse een donatie doen: cash of via een QR-code.

In de avond heeft Kubilay Kaya vanaf 19.00 uur een muziekprogramma samengesteld met o.a. optredens van Naaz, Meral Polat en Bongloard. Klik hier voor meer informatie.

Samen voor Giro555
Alle donatie inkomsten worden gedoneerd aan Giro555. Zelfs een kleine donatie maakt al een groot verschil. Gebouw-T doneert de volledige horecawinst van die dag aan Giro555.

Artwork door Frontlion