Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum za 19 sep'20
Zaal open 20:15
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Túúrlijk komt er een tweede show van Crazy Little Things! Het optreden op vrijdag 11 september was in rap tempo uitverkocht. Bij deze: zaterdag 19 september doen ze er nóg een.

Dit concert is uitverkocht

Tijdens dit exclusieve concert zal de band uit Bergen op Zoom ook haar nieuwe toetsenist presenteren. Na een aantal audities koos Crazy Little Things voor Hanneke van Andel – Van Diepingen. Deze toetsenist en zangeres is afkomstig uit deze regio en is vooral bekend als frontvrouw van de groep The Vision of Johanna. ‘We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om Hanneke in te passen en volgens ons is zij een enorme aanwinst voor Crazy Little Things’, aldus drummer Jean-Paul Heck. Crazy Little Things moest door de corona-crisis een groot aantal optredens op grote festivals laten lopen. Heck: ‘Iedereen zit in hetzelfde schuitje. Gelukkig spelen we in augustus alweer op twee openluchtfestivals in Oost-Brabant. Maar het is mooi om Hanneke hier in Bergen op Zoom aan onze fans te presenteren.’ De landelijke theatertour van Crazy Little Things met de titel Queen: The Story die eigenlijk in oktober van start zou gaan, staat nu gepland voor begin 2021.

GEBOUW-T GAAT WEER OPEN, WELKOM TERUG!

We openen vanaf juli weer de deuren voor een reeks intieme shows op afstand. Per show verkopen we een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij nemen we alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. We volgen daarin het protocol dat is opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals. We kunnen niet wachten om jullie weer te ontvangen.