Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum za 29 dec'18
Zaal open 20:30
Aanvang 21:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Wegens succes zal Crazy Little Things met een tweede show in Gebouw-T staan!

Crazy Little Things is een Bergse formatie die de muziek van Queen eert. Een band die zowel de hits als deep cuts van de Queen-albums speelt. Je moet het maar durven. Maar met een formatie met leden die ervaring hebben opgedaan in bands als 5150 en 666 The Nightmare durft Crazy Little Things de uitdaging wel aan.

De band beleefde een succesvol debuut tijdens De Krabbenfoor in juli 2017. Afgelopen december 2017 stonden ze in een uitverkocht huis hier in Gebouw-T. Dit gaan ze dit jaar weer dik overdoen!  Verwacht een avond vol meezingers als ‘I Want To Break Free’ en natuurlijk ‘Crazy Little Thing Called Love’.

T-GESPREK

T-Gesprek is een exclusief interview met Jean-Paul Heck voorafgaand aan het concert voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tijdens T-Gesprek vertelt de artiest meer over zijn of haar muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een akoestische sessie plaats. Voor T-Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wil jij bij het T-Gesprek met Jean-Paul Heck aanwezig zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. T-Gesprek Jean-Paul Heck door te sturen naar info@gebouw-t.nlLet op, dit T-Gesprek vindt alleen op zaterdag 29 december plaats. Om 20:00 uur gaan de deuren voor een select publiek open, waar in onze foyer het interview plaats vindt. Vol=vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!