Locatie Zaal
Datum do 01 aug'19
Zaal open 20:00
Aanvang 22:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De Vlaamse electropunkband Compact Disk Dummies komt deze zomer naar Gebouw-T voor een try-out show. Silver Souls, hun grote doorbraak, stamt alweer uit het jaar 2016 dus hoog tijd voor nieuw werk! Donderdag 1 augustus staan wij na Palm Parkies vooraan in Gebouw-T te dansen. Kaartjes zijn voor een klein prijsje te koop.

Ons T-Café is vanaf 20.00 uur gratis toegankelijk. Alleen voor de Rabozaal en het concert heb je een kaartje nodig. Aanvang van Compact Disk Dummies is 22.00 uur.

In 2012 stormde een onbeheerste oerkracht naar de eerste plaats van de Rock Rally. In plaats van verder te surfen op die overmeesterende energiegolf, besloten de Compact Disk Dummies echte songs te schrijven. Dat resulteerde in de EP Mess With Us, een leerschool en een afgesloten hoofdstuk, want zoveel jaar later staat er een langspeler in de steigers waarmee Lennert en Janus zichzelf hebben overtroffen. Met de productionele hulp van Gareth Jones en Luuk Cox veren de broers doorheen een universum dat qua grooves en melodieën opwekkend is, maar waar de dansvloer langzaam maar zeker afbrokkelt. Het is letterlijk dansen alsof je leven ervan afhangt.

„We are all the same silver souls / Just wrapped in different kinds of foil.” Onder die zilverpapieren verpakking zijn we allen dezelfde ziel, opgetrokken uit existentiële vragen, twijfels en verlangens. Naar het einde daalt de sfeer af in een louterende finale. De muren fluisteren: „Zilver is goud.”