Uitverkocht
Locatie Zaal
Datum do 01 jun'23
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Genre Comedy

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten! Gebouw-T wordt omgebouwd tot een echte comedy club tijdens de Comedy Nights, gepresenteerd door theater De Maagd.

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begint te ontspannen, lachen en alle stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedy Tunes zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel! Ben jij er klaar voor?

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight! De line-up is:

Nabil
Nabil timmert moment zeer hard aan de weg in comedyland. Zijn show Tijdmachine was te zien op Netflix.  Nabil heeft scherpe grappen die hij brengt met een flair waar menig comedian jaloers op kan zijn. De Volkskrant schreef over zijn laatste programma: Weer een toptalent uit Brabant. Dat is Nabil zeker! Nieuwsgierig kom dan kijken, je zult geen spijt krijgen.   

Fuad Hassen
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Fuad won in 2013 de finale van de Camerettenfestival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden.  Fuad speelt  avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Remmende voorsprong. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Fuad een comedian die je niet snel vergeet.

Ronald Smink
Martijn Crins kan helaas niet meer komen dus zal Ronald Smink hem deze avond vervangen.

Wouter Monden
Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was  ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights.  Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste  optredens uit hun carrière.