Gratis!
Locatie Zaal
Datum di 21 jun'22
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Genre Pop , Rock

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De bands van de CKB Popschool laten je, na de presentatie in ’t Slik en nog meer oefenen, opnieuw genieten van swingende livemuziek. Pop, rock, blues en meer muziekgenres komen voorbij in de presentaties van The Future, T-Mix, Grey 5 en Blauw op dinsdagavond 21 juni aanvang 20:00, Poppodium Gebouw-T aan het Wilhelminaveld. Het afwisselende repertoire is voor jong en oud. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Al ruim 10 jaar heeft het CKB een Popschool die (drie per jaar) elk lesblok afsluit met een avondvullend liveprogramma voor jong en oud. De derde afsluiting is deze spetterende slotpresentatie op het professionele podium van Gebouw-T. De Popschool cursisten laten het publiek keer op keer versteld staan van wat je onder de leiding van ervaren bandcoaches leert. Ze bekwamen zich steeds verder in zingen, een instrument bespelen, arrangeren, podiumpresentatie en als je wilt zelfs songwriting. Cursisten die al jarenlang de Popschool trouw blijven en nieuwe gezichten vormen bands die overal de vonk laten overspringen.

Vocalisten, gitaristen, slagwerkers en toetsenisten van allerlei leeftijden staan dan ook te popelen om het podium van Gebouw-T te bestormen. De bands The Future, T-Mix, Grey 5 en Blauw zetten een avondvullend programma neer vol afwisseling en verschillende muziekgenres. Ze hebben maar één doel: vonken on stage en het publiek trakteren op een swingende avond.
Wil je alle bands meemaken kom dan op tijd: de presentatie begint op 21 juni om 20:00. De zaal gaat om 19:30 open en het is gratis.