Locatie Livestream
Datum zo 23 mei'21
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Chase Miles geeft op 1e pinksterdag een vette house-set op onze livestream! Waan je eventjes weer in de discotheek. Gratis te bekijken via www.gebouw-t.nl/live.

Kevin zijn liefde voor entertainment dateert terug naar zijn kindertijd. Zonder lessen heeft hij het voor elkaar gekregen om de drums onder de knie te krijgen en om zichzelf keyboard, piano en zelfs de gitaar aan te leren. In de tussentijd bleef hij professioneel dansen en werkt met dansgroepen van grote artiesten zoals Brainpower, Partysquad, Ali B en Yes R. Dit leidt tot een rol in de musical ‘Crusade in Jeans’, met optredens in meer dan honderd theaters verspreid door België en Nederland. Vanaf oktober 2017 heeft Kevin een nieuwe naam en identiteit: Chase Miles is geboren. Zijn muziek kan het beste omschreven worden als een combinatie van Future House en Progressive House, een unieke stijl met emotie en passie als belangrijkste invloeden.

Kevin geeft succesvolle DJ sets in de Maassilo Rotterdam en het Kokomo in Groningen en ook zijn show op Breda Barst is een hoogtepunt. Hij trad op in Club Escape in Amsterdam en was voor drie dagen de support DJ tijdens ‘Holland Zingt Hazes’ in de Ziggo Dome. Kevin werkt samen met Jochem Fluitsma & Eric van Tijn en is de man achter de mix en mastering van de track ‘Pizzabroodje’ door Lange Frans & Zwarte Sjaak.