Locatie Café Die Twee
Datum za 23 nov'19
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Carpoolparty – het oor wil ook wat. De leukste indiebands van het moment in de spannendste kroegen van 2019. Locatie: Café Die Twee.

Tijdschema
20:30 Zaal open
21:00 Poppel
22:15 Steve French

Steve French
Steve French is het soort band waarvan je dacht dat -ie alleen nog in jongensboeken bestond. Een groep ongewassen knapen die zich vol stoutmoedigheid en slechte plannen in een bandbus propt om zich een weg van tankstation naar podium en terug te banen. Om ondertussen bloedserieus te bediscussiëren welk album van Pavement ook alweer het beste is. ‘Slanted and Enchanted’, toch? Wie in een Schotse voorstad in een existentiële crisis belandt, schrijft simpelweg nog een quasinonchalant liedje over verwaterde vriendschappen en naïeve romantiek.

Poppel
Voor goeie janglepop moet je in het Hoge Noorden zijn. Van België welteverstaan. Gewoon de kompasnaald volgen en uitstappen in Poppel. Als de weg onder je banden geen lawaai meer maakt, dan ben je te ver. Bij Poppel mag de carrosserie piepen en kraken. En that’s alright, zoals de vier Kempen-koppen bewijzen op hun eerste cd. De tweede, die Make Sense zal gaan heten, verschijnt nog dit najaar.

 

Carpoolparty wordt mede mogelijk gemaakt door Gebouw-T en Fonds Podiumkunsten.