Locatie Zaal
Datum wo 27 nov'19
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Op woensdagavond 27 november komen de heren van Quiz’M met een popquiz exclusief voor de Business Club van Gebouw-T!

Je koopt een teamticket per bedrijf met 2 personen voor € 20,-. Kom je met 4 personen, dan schaf je 2 teamtickets aan. Wij zorgen voor een borrelhapje, een drankje bij binnenkomst en natuurlijk een grote beker voor de winnaar! Daarnaast steun je met je teamticket direct Serious Request 2019. Alle inkomsten van deze avond worden namelijk gedoneerd!

Bovendien, Gebouw-T zou Gebouw-T niet zijn zonder dat er verrassingselement in de hoge hoed zit. We gaan namelijk tijdens de pauze van de popquiz ook een heuse veiling houden ten behoeve van Serious Request. 3FM loopt te voet van Goes naar Groningen om geld op de halen in de strijd tegen mensenhandel. Op donderdag 19 december is het Chequepoint, The Lifeline in Bergen op Zoom!

Dit kunnen we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Vandaar dat tijdens de pauze een veilig gehouden wordt. Wij zorgen vanuit Gebouw-T voor een aantal unieke veilingstukken zoals door topbands gesigneerde items, een origineel bedrijfsuitje in de studio van Gebouw-T, een reclamebanner bij het Op De T Festival of misschien zelfs wel een huiskamerconcert of DJ set in jouw bedrijf!

Ben je lid van de Business Club van Gebouw-T? Dan is deelname gratis! Meld je aan via bc[at]gebouw-t.nl.