Hardloper
Locatie Zaal
Datum do 31 jan'19
Zaal open 20:00
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

WEGENS GROTE BELANGSTELLING VANUIT DE DOELGROEP ONDER DE 16 JAAR OUD IS BESLOTEN OM DE MINIMALE LEEFTIJD TE LATEN VERVALLEN. OOK PERSONEN ONDER DE 16 JAAR KUNNEN ZONDER BEGELEIDING VAN EEN VOLWASSENEN NAAR BROEDERLIEFDE IN GEBOUW-T. HET TEAM VAN GEBOUW-T ZAL MET UITGEBREID TOEZICHT EN BEVEILIGING ZORGEN DAT IEDEREEN EEN GEWELDIGE AVOND GAAT BELEVEN.

Broederliefde heeft zich de laatste jaren ontzettend sterk ontwikkeld naar een van dé sterkste Hip-Hop namen in Nederland en daarbuiten. Met een waanzinnig grote en brede fanbase zetten ze al bijna drie jaar op elk podium een groot, maar toch intiem, super gezellig, energiek en positief Broederliefde feest.

Nadat hun 1e succesalbum ‘Hard Word Pays Off 2’ alle prijzen won, het 13 jaar oude record van Frans Bauer versloeg door 14 weken op 1 te staan in de album top 100, de meest gestreamde plaat van 2016 was, en ze hun eerste clubtour uitverkochte, is de hechte vriendengroep uit Rotterdam vooral zichzelf gebleven en verder gegroeid op muzikaal, live en persoonlijk vlak.

Hun nieuwe hit album ‘We Moeten Door 2’ met hits als ‘Hoe Je Bent’, ‘Nightvision’ en ‘Waar Wacht Je Op’, zal voorlopig niet uit de top 10 te slaan zijn. Met hun ijzersterke live show met band en hun vaste SFX team verzekert Broederliefde je van een show op bijna ongrijpbare hoogte.

In april 2017 haalde Broederliefde alle media met hun uitverkocht show in het Sparta Stadion in hun buurt Spangen Rotterdam. Zij herhaalden dit succes door 22 september 2018 AHOY Rotterdam uit te verkopen met een ijzersterke show van dik twee uur vol hits, vuurwerk, confetti en speciale gasten.

“Broederliefde in Ahoy: Vuurwerk met een platina randje’ – AD

Tijden:
Deuren open: 20.00 uur
Aanvang concert Broederliefde: 21.00 uur