Afgelast
Locatie Zaal
Datum za 18 dec'21
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

N.a.v. de persconferentie van afgelopen vrijdag en de nieuwe maatregelen vanuit de overheid kan dit feest helaas niet doorgaan en wordt het afgelast. Kaartkopers hebben 1 december per e-mail bericht ontvangen.

🔥 𝘽𝙍𝘼𝙉𝘿 𝙇𝙊𝙎 🔥
HÉT feest waar jij de heetste avonden gaat beleven in zomerse sferen! Op de avond staan de beste artiesten en DJ’s die voor jou door het vuur gaan en de hitjes van nu tot aan de guilty pleasures van toen door het dak gooien! Je voelt de zon van de Costa Brava branden op je lichaam terwijl je geniet van de lekkerste cocktails en deuntjes tussen de mooiste mensen en palmbomen! 🤩🌴 Eén tip: insmeren dus!

Young Creations
Young Creations is hét jongerenplatform van Gebouw-T. Jongeren krijgen binnen Gebouw-T de kans zichzelf te ontwikkelen op het gebied van (evenement)organisatie en alles wat erbij komt kijken. Dit is het eerste event wat plaats gaat vinden. Ze worden hierin begeleid door een coach en programmeur. Ze krijgen o.a. workshops en masterclasses van professionals uit de muziek- en evenementenwereld. Dit is het eerste evenement wat zij organiseren. Meer weten? Lees hier verder