Locatie Zaal
Datum vr 20 mrt'20
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Dit concert is vanwege de maatregelen vanuit het RIVM afgelast. Er komt geen nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Ook dit jaar barst het van het blues talent in de Bergse binnenstad. Op vrijdagavond 20 maart 2020 is het tijd voor de jaarlijkse Bluesroute. Je kaartje geeft recht op een polsbandje waarmee je toegang hebt tot alle cafés én Gebouw-T. De opening is in Gebouw-T met een optreden van Schipper & Bemanning.

Schipper & Bemanning is een bluesrockband rondom zanger/gitarist Kees Schipper. Al meer dan 50 jaar (!) onderweg herstartte de van origine Zeeuwse muzikant in 2014 zijn in de jaren negentig ter ziele gegane band Schipper & Bemanning. De band tourt alweer enkele jaren met veel succes in Duitsland en is ook volgend jaar op diverse bekende Duitse festivals geboekt waaronder het bluesrockfestival Altzella in Nossen onder de rook van Dresden.

Schipper & Bemanning staat garant voor een stevige pot bluesrock van de bovenste plank! Onlangs bracht S&B een nieuwe CD uit onder de naam “Still rollin’ with the times” (en dat doen ze anno 2019 meer dan ooit!). Qua invloeden/stijl soms herinnerend aan de Engelse bands uit de jaren zeventig: The Free, Fleetwood Mac, Led Zeppelin, maar ook richting “modern bluesrock” á la Joe Bonamassa, én zelfs met invloeden uit de jaren 30 van de vorige eeuw (Robert Johnson). Kees weet zich meer dan ondersteund door topdrummer Mark Eshuis, topbassist Carel de Neeve en Hammond en pianovirtuoos Co Vergouwen.