Laatste kaarten
Locatie Zaal
Datum vr 29 okt'21
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Voor toegang tot Gebouw-T is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Dit kan met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of recent negatieve test via Testen Voor Toegang (maximaal 24 uur voor aanvang). Voor het maken van een testafspraak of meer informatie over Testen voor Toegang check de website. Benieuwd naar wat de Covid-19 gerelateerde maatregelen verder voor jou en voor dit evenement betekenen? Klik hier voor meer informatie.

Blaudzun is terug in T met zijn nieuwe album, Lonely City Exit Wounds.
> 90% VERKOCHT

Blaudzun is een bekende op de grotere festivals zoals Sziget, Pinkpop en Rock Werchter. Daarnaast is hij ook een graag geziene artiest op ons podium en zijn we erg blij dat we Blaudzun in Bergen op Zoom mogen zien. De muziek van Blaudzun is herkenbaar en daarmee ook direct succesvol. De single ‘Hey Now’ was een regelrechte hit en ook het album ‘Promises of No Man’s Land’ bereikte de nummer 1 in de Nederlandse Album top 100 en nummer 6 in de Belgische hitlijsten. Nu is hij terug met zijn nieuwe album, ‘Lonely City Exit Wounds’.

Dit nieuwe album is misschien wel zijn zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in een tijd dat alles tot stilstand kwam, maar waarin een nieuwe tijd zich ontvouwt. Met zijn hit ‘Real Hero’ laat Blaudzun zien dat het album de start is van deze nieuwe tijd.

– Blaudzun. –
“De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.” 

Naast Blaudzun is ook Douwe Doorduin te zien

Het maximale uit zo min mogelijk halen. Dat is het motto van allesdoener Douwe Doorduin. (bekend van The Black Cult, Youtube. Gewapend met enkel een gitaar en een drumcomputer hoopt hij na een miserabel 2020 uit de as te herrijzen en Nederland te veroveren met zijn eerlijke, alternatieve popnummers naar de smaak van Amen Dunes en Kevin Morby.