Locatie Rabozaal
Datum vr 29 okt'21
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Genre Rock & alternative
Tickets:
Voorverkoop € 23.25
Deurticket € 24.25
Prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe
koop tickets

Blaudzun is terug in T met zijn nieuwe album, Lonely City Exit Wounds. Kaartverkoop start op vrijdag 30 april om 10:00 uur

Blaudzun is een bekende op de grotere festivals zoals Sziget, Pinkpop en Rock Werchter. Daarnaast is hij ook een graag geziene artiest op ons podium en zijn we erg blij dat we Blaudzun in Bergen op Zoom mogen zien. De muziek van Blaudzun is herkenbaar en daarmee ook direct succesvol. De single ‘Hey Now’ was een regelrechte hit en ook het album ‘Promises of No Man’s Land’ bereikte de nummer 1 in de Nederlandse Album top 100 en nummer 6 in de Belgische hitlijsten. Nu is hij terug met zijn nieuwe album, ‘Lonely City Exit Wounds’.

Dit nieuwe album is misschien wel zijn zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in een tijd dat alles tot stilstand kwam, maar waarin een nieuwe tijd zich ontvouwt. Met zijn hit ‘Real Hero’ laat Blaudzun zien dat het album de start is van deze nieuwe tijd.

– Blaudzun. –
“De songs op dit album hebben soms de schijn van opgewektheid maar zijn in de kern angstaanjagend. Pas nadat je dat ondergaat en meemaakt, is er een kans dat je hun ware aard ontdekt en wellicht troost vindt. Dat hoop ik tenminste.”