Locatie Zaal
Datum vr 21 dec'18
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Birth of Death tour

Birth of Joy en Death Alley zijn elkaar in de afgelopen jaren vaak genoeg in aftandse backstages tegengekomen om hun onomstotelijke conclusies te trekken. Ze vinden elkaars band vet, ze vinden elkaar vet, wonen in dezelfde Nederlandse puinhoop dus… de tourbus in! Daarom presenteren zij, zonder verder oponthoud, de Birth of Death Tour. In december zullen deze twee kernkoppen van de Nederlandse rock ‘n’ roll de behoeftige trommelvliesjes, slakkenhuizen en gehoorbeenderen overuren doen draaien. Met beukende drums, pompende bassen, ronkende orgels en sidderende gitaren garandeert deze double bill een hyperboogie tot in de vroege uurtjes. Ergo: afkomen en volhouwe!

Birth of Joy

Het is makkelijk te vergeten dat Birth of Joy een Nederlandse band is, want het overgrote deel aan optredens doen ze in het buitenland. Als een ware rocksensatie is de band heel de wereld aan het veroveren. Het trio laat zich beïnvloeden door 60’s & 70’s psychedelica en rock, maar je hoeft niet bang te zijn dat het ouderwetse pschydelisch gezwam wordt. Birth of Joy creëert hun eigen sound met de toevoeging van stoner, grunge en punk.

Website Birth of Joy

Death Alley

Death Alley ontstond in donkere kelders te Amsterdam maar rees als de bliksem naar straatniveau waar ze de Nederlandse oren voeden met een dikke portie punk proto-metal. Het viertal heeft een zwak voor zowel King Crimson als The Stooges; en ook posters van Poison Idea en Hawkwind hangen boven hun bed. Wat de band voedt is een pure liefde voor goede muziek en de drang om altijd in het diepe te springen. Laat je leiden door je primitief instinct en geniet van de stoutste zonden.

Website Death Alley

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op tickets voor Birth of Joy en Death Alley! Klik hier voor meer informatie.

T-Diner

Gebouw-T biedt jou een compleet avondje uit! In samenwerking met 4 restaurants in Bergen op Zoom bieden wij het T-Diner: voorafgaand aan het concert genieten van een heerlijk diner! Bestel het T-Diner gelijk met je ticket en wij zorgen dat het restaurant op de hoogte is van je komst. Hier vind je meer informatie.