Locatie Zaal
Datum za 05 okt'19
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

Stichting Live@Zoom organiseert het 11e Bergs Bluesfestival in Gebouw-T met wederom een prachtige line-up.

BIG MONTI (USA)

Zijn naam is Monti Amundson, maar de meeste mensen noemen hem Big Monti. Niet alleen voor de fysieke verschijning van de man, maar ook vanwege zijn enorme talent en pure zijn. Wanneer Big Monti het podium betreedt, is het duidelijk dat er meer aan de hand is dan de gebruikelijke uitgebreide gitaarsolo’s. De man speelt en zingt groter dan het leven. Big Monti is een natural-born blues rocker met een geheel eigen stijl. Erkend voor zijn live shows en strakke songs, heeft Amundson het podium gedeeld met talloze legendarische acts, waaronder Albert King, John Lee Hooker, Luther Alison, Johnny Winter, The Fabulous Thunderbirds, The Paladins, Little Charlie & The Nightcats, Gatemouth Brown, Stray Cats en Joan Jett.

THE BLUESBONES (BE)

The BluesBones is een band van vijf gepassioneerde en ervaren muzikanten, die bluesrock spelen met onverminderd gevoel en vaardigheden. Hun originele nummers variëren van bluesrock tot zachte en gevoelige bluesballads, swampy slide tot meer heavy rock. Voor ieder wat wils dus! De band werd opgericht in 2011. Op de Belgian Blues Challenge 2012 werden ze de favoriet van het publiek. Dezelfde wedstrijd wonnen ze in 2016. The BluesBones hadden het genoegen om podia te delen, voorprogramma te zijn of te jammen met bands als Jimmy Vaughan, Seasick Steve en The Nimmo Brothers.

DAVE WARMERDAM BAND

Dat de blues nog wel degelijk leeft onder de jeugd bewijst de jonge Dave Warmerdam. Geboren in 2000, ontdekte hij de piano op zijn 7e. Na enkele jaren van pianolessen kwam hem bij toeval de muziek van Mr. Boogie Woogie ter ore, waar hij direct gek op was. In 2016 vormde hij een duo met blueszanger Robbert Fossen, met wie hij de Dutch Blues Challenge dat jaar won in de categorie solo / duo’s. Bij de International Blues Challenge in Memphis in februari 2017 kwamen ze tot de halve finales.

MINDBLOW

Een jonge, frisse bluesband uit Bergen op Zoom. Zangeres Nienke Dingemans is 15 jaar, maar heeft een stem om stil van te worden. De jonge gitaarvirtuoos Yoebe Hollestelle mocht als 14-jarige al met Joe Satriani het podium delen. Wouter Terlaak speelt basgitaar. Tijdens de T-Sessies waren ze al regelmatig te zien met drummer Herman Bierhuizen, die deze ‘formatie” op sleeptouw neemt. Wat een jonge talenten! We zijn blij ze te mogen introduceren in de foyer!

Rabo Actieconcert

Dit concert is een Rabo actieconcert. Klanten van de Rabobank ontvangen op vertoon van de Rabo betaalpas korting op een ticket voor Flat Out Vet Oud Feestje. Kies online voor Rabopas ticket en laat bij het concert je Rabopas zien. Per Rabopas mag maximaal 1 ticket met korting worden besteld. Koop je Rabopas ticket online want aan de kassa is het niet meer mogelijk om met korting te bestellen. Meer info lees je hier.