Locatie Zaal
Datum zo 05 mrt'23
Zaal open 18:30
Aanvang 19:00

DIT EVENEMENT IS AFGELOPEN.

De afgelopen weken hebben we gezien hoe Turkije en Syrië slachtoffer zijn geworden meerdere verwoestende aardbevingen. De nieuwsberichten en beelden van slachtoffers die onder het puin vandaan worden gehaald en hele steden die verwoest zijn staan op het netvlies gebrand. De slachtoffers in de getroffen gebieden hebben dringend hulp nodig, zoals medische zorg, eten en onderdak.

Benefietconcert Turkije en Syrië
Op zondag 5 maart organiseert Gebouw-T in samenwerking met lokale organisatoren Volkan Tasdan en Kubilay Kaya een benefiet ten behoeve van de slachtoffers.

Overdag vanaf 15.00 uur vindt er een dansmarathon plaats onder leiding van Volkan Tasdan met dansers van Marqeez.

In de avond heeft Kubilay Kaya een muziekprogramma samengesteld. Vanaf 19.00 uur zijn er optredens van onder andere Naaz, Meral Polat, Bongloard, Nienke Dingemans, Tape Toy, Ciao Lucifer, Selin & Pelin Karar, Sinem Kavus en Sidar Toksöz. Alle artiesten doen belangeloos mee.

Samen voor Giro555
Om dit bijzondere concert bij te wonen kun je een ticket kopen en optioneel extra doneren. Alle ticketinkomsten worden gedoneerd aan Giro555. Zelfs een kleine donatie maakt al een groot verschil. Gebouw-T doneert de volledige horecawinst van die dag aan Giro555.

Artwork door Frontlion